We dig it

Vi letar alltid efter nya stjärnor!

Bli en del av We dig it

Utvecklare, designer eller annan superkraft?

Vår affärsidé bygger på att vi smidigt formar oss efter kundens behov. Det nätverk vi bygger upp runt omkring oss är superviktigt för att kunna göra bästa tänkbara leverans till våra kunder. 

Är du designer och grym på digitala kanaler? Eller webbutvecklare med förkärlek till wordpress eller e-handel? Det är några av de kompetenser vi letar efter just precis nu.

Men alla kontakter är värdefulla, så är du sugen på att samarbeta med en passionerad byrå, som drivs med stor kundkärlek, så får du gärna höra av dig till oss.

Om oss

We dig it är en digitalbyrå med höga ambitioner. 

Vi har kontor i Örebro och är systerbyrå till den etablerade Outhousebyrån, med kontor i Stockholm och i Visby. Systerskapet skapar stora synergier för kunden som kan få hjälp med i princip allt från de två byråerna i ett nära samarbete. 

Outhousebyråns superkraft är kommunikation, och We dig it kompletterar med skärpa i de digitala kanalerna. En oslagbar kombo som skapar smidighet för kunden i form av enkla kontaktvägar. 

Vill du komma och ta en kaffe med oss? Kontakta Johanna Bister, byråchef, We dig it

johanna@wedigit.se
0708-230216.

Vi är We dig it

Johanna Bister

Strategisk rådgivare

Kvalitet är viktigt för mig – att vi levererar det vi sagt, i tid. Att det vi gör skapar affärsvärde. Och att du som kund eller samarbetspartner känner dig trygg i samarbetet.

Chris Neighbors

Specialist digital marknadsföring

Vissa börjar dagen med att läsa tidningen. Jag tar en kopp kaffe och kollar att kundernas kampanjer rullar på som de ska. Jag är specialist på digital marknadsföring i kanaler som Google ads, Facebook/Instagram, LinkedIn och Snapchat. Älskar optimering och har fokus på konvertering.

Peter Söderlund

UX/UI-designer

Jag mår som bäst när jag får grotta ner mig i hur ett företag ser ut digitalt. Att skapa en röd tråd i kommunikationen – från kampanjer i exempelvis sociala medier till själva användarupplevelsen på hemsidan.

Caroline Jondelius

Produktionsledare

Att hålla ordning på kreativa kollegor är det roligaste jag vet! Jag planerar och prioriterar våra dagar, ser till att allt flyter på som det ska och sköter de praktiska delarna i våra uppdrag.

Emma Sandin

Emmy Sandin

Content Manager

Adress:
Älvtomtagatan 12
703 42 Örebro

Kontakt:
Johanna Bister
‭+46 70 – 823 02 16‬
johanna@wedigit.se

We dig it Sweden AB
Org. nr: 559319-6255