Är du vår nya stjärna?

Ledig tjänst: Social media manager

Älskar du att fota och filma för sociala medier? Att planera ett flöde för en kund. Fota, filma och skriva och sedan lägga upp posts enligt plan. Då kan du vara den vi söker.

Vårt team i Örebro är i behov av en social media manager som tillbringar mycket tid ute hos kund för att fånga nytt content.

För att kunna arbeta med ett levande flöde är det viktigast att du tycker om att vara ute hos kund och fånga in material – både rörligt och stillbilder som du sedan efterbearbetar. Du behöver också kunna skriva copy för sociala medier och det är ett plus om du kan göra enklare design med grafiska element.

En superkraft vi efterfrågar är att ha stenkoll på, och mycket idéer kring, Tiktok som kanal. Du bör även ha koll på och kunna jobba med både Instagram, Facebook och LinkedIn, och känna energi i att ta dig an nya kanaler som ploppar upp framåt.

Rollen kräver mycket eget ansvar, att kunna planera sin tid och prioritera rätt utifrån det ansvar vi har mot kund. I rollen ingår också att följa upp insatserna mot de mål som satts och ta lärdom av de insikterna för arbetet framåt.

Om oss

We dig it är en digitalbyrå med höga ambitioner, som älskar kommunikation. I Örebro sitter idag en (snart två) designer, en content manager, en produktionsledare och vår byråchef/projektledare. Vårt kontor ligger på Creative house, som är ett härligt workspace i Örebro där mer än 80 företag sitter tillsammans med gemensamma ytor så som lunchrum, konferensrum och en eventyta.

Resten av kollegorna sitter i Sundsvall samt i Visby.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

Nyfiken på jobbet?
Skicka din ansökan till Johanna Bister, byråchef, på johanna@wedigit.se eller slå en pling om du vill veta mer på 0708-230216.

Sista datum för ansökan: 31 maj, men intervjuer genomförs löpande.