Vi letar ständigt
efter nya stjärnor!

Jobba hos We dig it

We dig it är en digitalbyrå med en stor förkärlek till digital kommunikation. Vår affärsidé bygger på att vi smidigt formar oss efter kundens behov. Det nätverk vi bygger upp runt omkring oss är superviktigt för att kunna göra bästa tänkbara leverans till våra kunder. Vi har kollegor över hela Sverige som hugger in i olika projekt. Allt ifrån SEO-specialister, till webbutvecklare och copywriters.

I Örebro sitter Johanna, Caroline, Peter och Emmy på Creative house och så har vi vår kära kollega Chris som sitter på House Be i Sundsvall och Elias på Österport i Visby.

Så är det att jobba hos We dig it

Om du är nyfiken på hur det är att jobba med oss på We dig it kan du gärna spana in vårt konto på Instagram, där vi är duktiga på att dela med oss av vår vardag. Vi är ett härligt gäng som jobbar utifrån värdeorden; kundkärlek, inspirerande och passionerade.

Kundkärlek – vi tycker att det ordet täcker för orden ödmjuka och vänliga, prestigelösa, ärliga och ansvarstagande. Av oss som kund får du hundra procent hjärta och vi jobbar för att göra dig trygg i din roll.

Passionerade – rymmer energi och beskriver att vi är nyfikna, spontana, roliga och glada. Vi älskar det vi gör och gillar utmaningar.

Inspirerande – vi jobbar utanför boxen. Här har du ingen fyrkant. Vi är agila och flexibla, alla dagar i veckan. 

Vårt motto på We dig it är att skratta i varje möte

Nyfiken?

Skicka gärna en spontanansökan om du tror att vi är din nästa arbetsplats.

Vill du komma och ta en kaffe med oss? Kontakta Johanna Bister, byråchef, We dig it.