👋
Nyfiken och redo att ta ett första steg? Hör av dig så tar vi ett möte.

Osäker på vilken kanal du ska använda för att nå rätt målgrupp? Eller har du redan siktet inställt på en viss form av marknadsföring? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig vidare.

☎️ +46 70–823 02 16
📮 johanna@wedigit.se

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

Johanna Bister

Kvalitet är viktigt för mig – att vi levererar det vi sagt, i tid. Att det vi gör skapar affärsvärde. Och att du som kund eller samarbetspartner känner dig trygg i samarbetet.

Caroline Jondelius

Att hålla ordning på kreativa kollegor är det roligaste jag vet! Jag planerar och prioriterar våra dagar, ser till att allt flyter på som det ska och sköter de praktiska delarna i våra uppdrag.

Peter Nevalain

Jag mår som bäst när jag får grotta ner mig i hur ett företag ser ut digitalt. Att skapa en röd tråd i kommunikationen – från kampanjer i exempelvis sociala medier till själva användarupplevelsen på hemsidan.

Chris Neighbors

Vissa börjar dagen med att läsa tidningen. Jag tar en kopp kaffe och kollar att kundernas kampanjer rullar på som de ska. Älskar optimering och har fokus på konvertering.

Sofia Axelson

Beröra på djupet eller bjuda in till skratt?
Jag älskar att skapa content som väcker känslor!

Elias William-Olsson

Jag lever för att nörda ner mig och älskar att jobba med många olika saker. Google ads, sociala medier, copywriting, dataanalys, sökmotoroptimering – allt som är kul helt enkelt!

Nils Fagergren

Jag älskar “aha!”-moments som uppstår när färg, form, typografi, bildspråk, animation osv. harmoniserar. Är också en sucker för detaljerna som gör det där lilla extra. Det kan handla om en vältajmad animering eller en finurlig knorr på ett väletablerat koncept.

Aston Jondelius

Jag finner de optimala platserna att ta en tupplur på så att vi kan effektivisera avslappningsprocesser och optimera chillandet.

Bli en av oss?

Kolla in våra lediga tjänster här ›
Eller maila johanna@wedigit.se