👋
Nyfiken och redo att ta ett första steg? Hör av dig sÄ tar vi ett möte.

OsÀker pÄ vilken kanal du ska anvÀnda för att nÄ rÀtt mÄlgrupp? Eller har du redan siktet instÀllt pÄ en viss form av marknadsföring? Hör av dig till oss, sÄ hjÀlper vi dig vidare.

☎ +46 70–823 02 16‬
📼 johanna@wedigit.se

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

Johanna Bister

Kvalitet Ă€r viktigt för mig – att vi levererar det vi sagt, i tid. Att det vi gör skapar affĂ€rsvĂ€rde. Och att du som kund eller samarbetspartner kĂ€nner dig trygg i samarbetet.

Caroline Jondelius

Att hÄlla ordning pÄ kreativa kollegor Àr det roligaste jag vet! Jag planerar och prioriterar vÄra dagar, ser till att allt flyter pÄ som det ska och sköter de praktiska delarna i vÄra uppdrag.

Peter Söderlund

Jag mĂ„r som bĂ€st nĂ€r jag fĂ„r grotta ner mig i hur ett företag ser ut digitalt. Att skapa en röd trĂ„d i kommunikationen – frĂ„n kampanjer i exempelvis sociala medier till sjĂ€lva anvĂ€ndarupplevelsen pĂ„ hemsidan.

Chris Neighbors

Vissa börjar dagen med att lĂ€sa tidningen. Jag tar en kopp kaffe och kollar att kundernas kampanjer rullar pĂ„ som de ska. Älskar optimering och har fokus pĂ„ konvertering.

Emmy Sandin

Do it for the gram! Jag brinner för att skapa kreativt innehÄll som sticker ut i mediabruset. Jag hjÀlper vÄra kunder att lyfta sina sociala medier till nya nivÄer. Och visst ska det erkÀnnas att jag fÄr en kick av att se nÀr inlÀggen gÄr viralt.

Elias William-Olsson

Jag lever för att nörda ner mig och Ă€lskar att jobba med mĂ„nga olika saker. Google ads, sociala medier, copywriting, dataanalys, sökmotoroptimering – allt som Ă€r kul helt enkelt!

Bli en av oss?

Kolla in vĂ„ra lediga tjĂ€nster hĂ€r â€ș
Eller maila johanna@wedigit.se