Vill du ha hjälp med att sköta sociala medier?

De flesta företag idag har ett behov av att synas i sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn – för att bygga varumärket, eller för att driva försäljning via direktköp online eller genom att skapa leads.

Att ha en närvaro digitalt kräver dock planering, och en hel del tid – vilket vi märker att många företag inte har tid med. Ibland beror det på att ingen egentligen verkligen har fått ansvaret – och därmed rätten att avsätta tid – för att sköta flödet. Eller också saknas kompetensen om HUR man faktiskt gör det på ett bra sätt.

Här kommer vi mer än gärna in och stöttar er, som en förlängning av er organisation, där vi med vår kreativitet kan skapa innehåll åt er och se till att ni har kontinuitet i ert flöde.

Låt oss sköta dina sociala medier organiskt.

Vilken strategi behövs för just ditt företag i sociala medier?

När vi inleder ett nytt samarbete som handlar om just det organiska flödet i sociala medier är det viktigaste att sätta en riktning för innehållet – vad ska vi visa upp i flödet? Hur kan vi berätta om ert erbjudande, eller era produkter, på bästa och härligaste sätt? Vilken känsla ska flödet ha för att matcha ert varumärke? Är personligheten kreativ, bestämd, informativ, rolig eller kanske inspirerande?

Vi tittar så klart också på vilken kanal som är mest relevant för er att jobba med, utifrån just era mål och er målgrupp. Och vi beslutar tillsammans vilka mål vi ska sätta för närvaron. Hur många följare vill ni ha om ett år? Vad är rimligt och realisitiskt? Och hur ska ni arbeta för att förtjäna dessa följare?

Så jobbar vi med flödet

Vi kommunicerar ofta och gärna med våra kunder via Slack, som är en slags chattfunktion. Här bollar vi idéer med dig som kund, och låter dig få veta hur det går längs med vägen.

Kanaler vi jobbar med organiskt
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Tiktok

Jag kom på en sjukt rolig TikTok att spela in nästa gång jag är hos er! Tänker inför alla hjärtans dag och ”fördelen” med att vara singel. Att man använder Miley Cyrus nya låt och spelar refrängen, så går jag runt och gör dessa saker i city.

Emmy till Västerås city på slack

Grunden när vi jobbar är att vi sätter en långsiktig plan för arbetet tillsammans med dig, bollar idéer och planerar in de inlägg som ska göras framåt. Oftast gör vi större fotograferingar under en dag eller två för att bygga upp en fin och smart bildbank åt er, som vi kan använda för att få till en röd tråd i kommunikationen. I sociala medier är bilder nyckeln till bra kommunikation  – glöm aldrig det.

När det finns en grund att stå på är det sedan enkelt att komplettera flödet med mer händelsestyrda inlägg, när vi kommer ut till ditt företag och filmar eller fotar för att kunna berätta om något kul som hänt hos er.

Månadsvis kikar vi så klart på utvecklingen på era sociala medier, för att se om vi jobbar i rätt riktning. Genom datat kan vi lära oss vilken typ av inlägg som just din målgrupp gillar, och inte. Så att vi kan skapa fler följare, och allt mer engagemang i dina kanaler.

Och du – kika gärna inpå våra egna sociala medier:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Kika in hos några av våra kunder:
Vågen & Krämaren
Creative house
Pausit
Disab
Västerås City

Behöver du hjälp med Google Analytics 4?

Hör av dig så tar vi ett möte